Caută
Close this search box.

Simona Halep investeşte 500.000 de euro în hotelul ei din Poiana Braşov

simona halep

Hotelul deţinut de Simona Halep în Poiana Brașov, „Drachenhaus”, va intra în șantier începând de luna viitoare. Fostul număr 1 mondial în clasamentul WTA a luat decizia de a investi 500.000 de euro în reamenajarea și extinderea hotelului pe care l-a achiziționat în urmă cu un an și jumătate.

Peste 20.000 de turiști i-au trecut pragul, ceea ce pentru o unitate cu 24 camere este enorm. Pe site-urile cu profil turistic, Drachenhaus este cotat cu note mai mari de 9, iar mediul de afaceri l-a notat cu 9,4. După reamenajare, hotelul va avea încă un etaj, crescând astfel capacitatea de cazare a unității cotate la patru stele.

Clienții care aveau deja rezervări după data de 1 aprilie au fost transferați la celalate două unități hoteliere Drachenhaus din centrul istoric al Brașovului. Momentan, hotelul Simonei Halep are 24 de camere, un apartament, o saună, restaurant și un bar.

Lanțul hotelier Drachenhaus ia in considerare să se îndrepte și spre litoralul românesc începând din acest an și va achiziționa o locație specifică vamaioților.

De asemenea, un resort de tip hobbit-home, marca Drachenhaus (o premieră pentru litoralul românesc), ar putea fi amenajat tot la Vama Veche.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri