Hotelul deţinut de Simona Halep în Poiana Brașov, „Drachenhaus”, va intra în șantier începând de luna viitoare. Fostul număr 1 mondial în clasamentul WTA a luat decizia de a investi 500.000 de euro în reamenajarea și extinderea hotelului pe care l-a achiziționat în urmă cu un an și jumătate.

Peste 20.000 de turiști i-au trecut pragul, ceea ce pentru o unitate cu 24 camere este enorm. Pe site-urile cu profil turistic, Drachenhaus este cotat cu note mai mari de 9, iar mediul de afaceri l-a notat cu 9,4. După reamenajare, hotelul va avea încă un etaj, crescând astfel capacitatea de cazare a unității cotate la patru stele.

Clienții care aveau deja rezervări după data de 1 aprilie au fost transferați la celalate două unități hoteliere Drachenhaus din centrul istoric al Brașovului. Momentan, hotelul Simonei Halep are 24 de camere, un apartament, o saună, restaurant și un bar.

Lanțul hotelier Drachenhaus ia in considerare să se îndrepte și spre litoralul românesc începând din acest an și va achiziționa o locație specifică vamaioților.

De asemenea, un resort de tip hobbit-home, marca Drachenhaus (o premieră pentru litoralul românesc), ar putea fi amenajat tot la Vama Veche.

446 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here