Caută
Close this search box.

Șoc total. Care este adevărata Steaua? FCSB sau clubul armatei? Iordănescu răspunde tranșant

FCSB a terminat la egalitate în deplasare meciul cuFC Voluntari, 2-2, după ce la pauză ilfovenii conduceau cu 2-1, în ultima rundă a Ligii 1 Betano. La partidă a luat parte și fostul mare antrenor al Stelei și al naționalei României, Anghel Iordănescu. După ce s-a referit la echipa lui Gigi Becali cu apelativul „Steaua” pe tot parcursul interviului din fața reporterilor, „Puiu” a oferit și un răspuns interesant când a fost întrebat despre războiul dintre CSA și FCSB.

Anghel Iordănescu, unul dintre eroii de la Sevilla 1986, unde a fost atât antrenor (secund), cât și jucător, a fost întrebat cu privire la prestația FCSB în partida contra ilfovenilor, pe stadionul care îi poartă numele: „Cred că Steaua poate să tragă la titlu, dar trebuie mai multă constanță. Jocul Stelei a suferit.” Întrebat de faptul că se referă la echipa lui Mihai Teja cu numele de „Steaua”, Anghel Iordănescu a dat și un verdict interesant: „Eu cred că adevărata Steaua este cea care a jucat cu Craiova, pentru că a demonstrat că se poate.” 

Cu alte cuvinte, FCSB.

În altă ordine de idei, după egalul cu Voluntari, FCSB a pierdut 2 puncte importante în cursa de recuperare pentru locul 1, ocupat în prezent de CFR Cluj. Roș-albaștrii sunt la 2 puncte în spatele formației din Gruia, care mai are un meci de disputat din sezonul regulat. Cu toate acestea, cei de la FCSB și-au asigurat locul 2, o poziție foarte importantă în contextul în care noul țintar al play-off-ului Ligii 1 Betano asigură avantajul terenului propriu pentru echipa de pe locul 2, în ultimul meci din play-off în fața celor de la CFR Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri