Caută
Close this search box.

”Superbul” Orlando ”Brad Pitt” Teodorovici, făcut praf de una din cele mai mari companii de resurse umane din România!

orlando teodorovici

Considerându-se foarte frumos, mult prea frumos pentru lumea în care trăim, ministrul Finațelor, Eugen Orlando Teodorovici, l-a jignit în gura mare pe senatorul liberal Florin Cîțu, făcându-l urât și prost în repetate rânduri, de față cu numeroși colegi. Atât de ”frumos” pare a fi Orlando încât a început să i se spună ”Brad Pitt”…

Lugera, o companie multinațională de HR, una dintre cele mai mari din România, îl ia peste picior pe ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, care a proferat în public o serie de jigniri la adresa senatoului PNL Florin Cîțu, pe care l-a numit ”urât”, ”prost” și ”chiparos”.

”Angajăm specialist înfrumusețare chiparoși”, a postat Lugera pe pagina oficială de Facebook. ”Detalii la ricardo@lugera.ro”, se mai arată în mesaj, aluzie la cel de-al doilea prenume al lui Teodorovici, Orlando.

”Când vorbeam despre joburile viitorului, nu neapărat la un astfel de rol ne gândeam, dar ne adaptăm la piață. Știți pe cineva?”, a mai adăugat compania de HR.

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici l-a insultat miercuri, la dezbaterea bugetului pe 2019 în Comisiile de buget-finanţe, pe sentorul liberal Florin Cîţu, strigându-i: „Eşti frumos! Chiparosule! După ce că eşti urât, mai eşti şi prost”.

În timp ce senatorul PNL Florin Cîţu depunea un amendament, ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici le-a cerut colegilor săi să respingă acest amendament şi a lansat la adresa lui Cîţu mai multe afirmaţii ironice, conform Pro TV, care a difuzat şi imaginile din şedinţa comisiilor reunite de buget-finanţe.

„Eşti frumos! Chiparosule! După ce că eşti urât, mai eşti şi prost. Ai auzit? Cîţule, după ce că eşti urât, eşti şi prost!”, i-a strigat Teodorovici.

Întrebat ulterior de jurnalişti de ce a folosit aceste apelative, Teodorovici a susţinut că nu a spus nimic urât: ”Am spus ceva urât? Am zis frumosule, chiparosule. Vedeţi ce înseamnă chiparos.”, citat de G4Media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri