Caută
Close this search box.

TeleormanLeaks se întoarce! Noi dezvăluiri din valiza TelDrum!

TeleormanLeaks

Vin noi dezvăluiri din valiza TelDrum şi TeleormanLeaks se întoarce în forţă, în curând. Jurnalistii de la Rise Project anunţă că, începând din această

săptămâna, vor publica noi dezvăluiri din seria „Valiza din Teleorman”.Un utilizator al platformei Reddit România i-a întrebat pe jurnaliştii de la Râse Project dacă mai există „vreun episod din Valiză”.

„Da, mai multe, săptămâna asta îl anunţăm pe următorul. Fiecare episod răspunde la o tematică actuală”, a răspuns Râse Project.

La începutul lunii noiembrie 2018, Râse Project a publicat numeroase documente şi imagini despre afacerile Clanului Dragnea din Teleorman, pe care afirmă că le-a găsit într-o valiză. Valiza conţinea un hard negru cu 63 GB de conţinut din computerul unui om important de la Tel Drum, mii de facturi, acte constitutive de firme-fantoma, extrase de cont, sau documente ale unor interpuşi, anunţă Comisarul.

Totodată, sunt salvate 54.710 mailuri plus ataşamentele de pe adresa de serviciu.În valiză mai există o tabletă din 2010 care i-a aparţinut directorului general Tel Drum – Petre Pitiş şi peste 1000 de fotografii din excursii exotice cu anturajul, întâmplări din firmă şi momente de familie.

Printre mailuri sunt unele trimise de pe o adresă salvată Ştefan Dragnea, fiul preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Mailul este trimis în anul 2010: “Am şi eu o datorie la un tip şi nu vreau să cer lu Liviu că mă ceartă, mă poţi ajuta să o achit? A făcut o factură cu ulei pentru maşini”.

Există şi o agendă cu 980 de numere de telefon strânse în ultimii ani: “Băsescu”, “Hrebe”, “Dancila”, “Banicioiu”, “Pieleanu” etc. Unul se remarcă, scris cu pauză între majuscule: “L I V I U”, copii de pe documente personale ale familiei Dragnea şi planurile detaliate ale unei proprietati-mamut din Alexandria, în dreptul căreia scria “Casa Dragnea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri