Caută
Close this search box.

Trădare în masă în Coaliția de guvernare! Plecările care produc cutremure în politică

psd-alde

Mișcări incredibile în Coaliția de guvernare. Membrii organizației ALDE din Piatra-Olt au decis să treacă la rivalii politici PNL, chiar înainte de alegerile europarlamentare.

Potrivit șeful liberalilor din județ, Liviu Voiculescu, ar fi vorba despre 29 de membrii ALDE care s-au transferat la PNL, conform evz.ro.

„Organizaţia ALDE Piatra-Olt, în totalitatea ei, în frunte cu preşedintele Sterie Ilie, care a revenit acasă, s-a alăturat PNL. Toată organizaţia a semnat adeziuni, ceea ce îmi întăreşte convingerea că în 2020 la Piatra-Olt vom avea un primar liberal, pentru că toate forţele de dreapta din Piatra-Olt s-au unit sub sigla PNL”, a declarat Voiculescu, potrivit Argerpres.ro.

Voiculescu a subliniat că ar fi vorba, practic, de tot biroul politic al ALDE din Piatra-Olt. Liviu Voiculescu a mai spus că organizaţia judeţeană PNL Olt are în prezent peste 5.000 de membri iar în ultima perioadă au venit mai multe persoane, din diferite categorii sociale, printre acestea fiind şi un cunoscut medic stomatolog din municipiul Slatina. (foto b1tv)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri