Caută
Close this search box.

Tudor Chirilă anunţă un nou protest al actorilor, intitulat “Actorii nu iubesc infractorii!”

Tudor Chirilă

Tudor Chirilă anunţă un nou protest al actorilor, de data aceasta al celor de la Teatrul de Comedie. „Un grup de actori, regizori, fotografi vom protesta paşnic împotriva asaltului fără precedent asupra justiţiei din România”, spune Chirilă.

Protestul va avea loc astă seară şi va dura 45 de minute.

„Începând cu ora 18:15, în faţa Teatrului de Comedie şi înaintea spectacolului Tartuffe, un grup de actori, regizori, fotografi vom protesta paşnic împotriva asaltului fără precedent asupra justiţiei din România. Realizăm că protestul colegilor noştri de la Teatrul Naţional, de acum o săptămână, nu trebuie să rămână singular şi ne vom exprima solidaritatea cu magistraţii care încă lupta pentru o justiţie independentă şi necontrolată politic.

Invităm şi alţi actori din alte teatre să ni se alăture pentru 45 de minute sau să manifeste în faţa teatrelor lor. Lecţiile istoriei ne învaţă că nimic nu este ireversibil şi că orice democraţie cât de fragilă trebuie apărată de cetăţenii ei. Actorii nu iubesc infractorii”, a scris Chirilă pe Facebook, conform Aktual24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri