Caută
Close this search box.

Ultima variantă. Ministrul Cuc învinovățește ”statul paralel” pentru lipsa autostrăzilor în România!

răzvan cuc

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, la Craiova, că România nu are autostrăzi, din cauza intervenţiilor presupusului „statului paralel”, acesta susţinând că angajaţii nu semnau actele „de teamă”.

Ministrul Răzvan Cuc a declarat că „oamenii erau terorizaţi de ”statul paralel”, de tot felul de ameninţări, că dacă semnezi te duci la puşcărie”, iar din acest motiv nu au fost semnate mai multe contracte privind infrastructura de transport.

„A fost tot timpul teroare, tot timpul eu le-am cerut angajaţilor din servicii, din companii să dea dovadă de mai mult curaj în abordarea problemelor, să nu se lase intimidaţi de ceea ce vedeau pe la televizor: plimbări pe la DNA, arestări dimineaţa. În contextul acesta, mulţi oameni au spus că nu vor să facă act adiţional la contract, că s-ar putea interpreta, în condiţiile în care pe noi ne-ar fi ajutat să deblocăm un proiect sau să mergem mai departe, şi era un lucru legal, dar le era frică să semneze”, a mai spus ministrul Cuc, citat de jurnaliștii de la ”Gândul”. (foto Rador)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri