Caută
Close this search box.

VIDEO. Incendiu la un depozit de materiale de construcţii din Capitală

Un incendiu a izbucnit, vineri, într-un spaţiu unde sunt depozitate materiale de construcţie, pe strada Nicolae Culea. La intervenţie participă 22 de autospeciale de stingere, patru autoscări, două descarcerăre şi Detaşamentul Special de Salvatori, primele informaţii arătând că nu sunt persoane rănite. De asemenea, populaţia a fost avertizată prin sistemul Ro-Alert din cauza fumului degajat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, un incendiu a izbucnit într-un spaţiu de depozitare de materiale pentru construcţii, pe strada Culea Nicolae, S2.
Suprafaţa afectată depăşeşte 300 de metri pătraţi, iar primele informaţii arată că nu sunt persoane rănite.
Acţionau iniţial 10 autospeciale de stingere, una de descarcerare, două autoscări şi Detaşamentul Special de Salvatori.
Ulterior, reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au anunţat că suprafaţa pe care se manifestă incendiul este de 500 de metri pătraţi, iar în total sunt alertate 22 de autospeciale de stingere, 4 autoscari, 2 descarcerare, Detaşamentul Special de Salvatori.
Totodată, a fost transis un mesaj de către IGSU, prin sistemul RoAlert, pentru avertizarea populaţiei din zonă, din cauza fumului degajat. „Incendiu depozit vopseluri, str. Sergent Culea Nicolae, sector 2, Bucureşti. Se manifestă cu degajări mari de fum. Nnorul de fum se îndreaptă pe direcţia Bucureşti – Urziceni. Pentru asigurarea protecţiei rămâneţi pe cât posibil în incinte, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum. Respectaţi recomandările pompierilor”, se arată în mesaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri