Caută
Close this search box.

VIDEO Protest în Capitală: Peste 2000 de oameni, în marș, din Piața Victoriei către Ministerul Justiției. Actorii au protestat la TNB

Peste 2000 de protestatari se află în Piaţa Victoriei, pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de OUG 7 şi Secţia de anchetare a magistraţilor. 

Un nou protest față de Ordonanța dată de Tudorel Toader care modifică legile justiției are loc duminică seară în Capitală. Protestatarii s-au adunat în Piața Victoriei, unde au manifestat pentru retragerea OUG 7 și independența justiției, scandând „Demisia!” sau „Abrogați și-apoi plecați!”, iar apoi au pornit în marș spre Ministerul Justiției.

Protestatarii din Piaţa Victoriei au pornit, duminică seară, în marş spre Ministerul Justiţiei pentru a-i cere lui Tudorel Toader să abroge OUG pe legile justiţiei, dar şi să demisioneze. Oamenii strigă, în timp ce se îndreaptă spre Minister, „Demisia!”.

Foto: Hotnews.ro

In același timp, și zeci de actori ai Teatrului Naţional din Bucureşti (TNB) au protestat duminică seară, pe treptele instituţiei, cerând o justiţie independentă. Printre actorii care și-au declarat solidaritatea cu magistrații s-au numărat Mariana Mihuț, Victor Rebengiuc, Marius Manole, Mihai Călin, Claudiu Bleonț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri