Caută
Close this search box.

Violență extremă la Constanța: Un șofer a fost bătut până a leșinat

Un act de violență extremă s-a petrecut vineri la Constanța, când un șofer de autobuz a fost bătut până a leșinat.

Câţiva tineri sunt căutaţi de poliţişti după ce vineri seară, în municipiul Constanţa, l-au bătut pe şoferul unui autobuz al RATC, în timp ce mijlocul de transport în comun se afla în staţie, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean, transmite Agerpres.
În urma loviturilor primite conducătorul auto a leşinat pentru scurt timp, acestuia fiindu-i acordate îngrijiri medicale la faţa locului de către un echipaj al Ambulanţei. Victima a refuzat să fie transportată la spital.
„Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, şoferul unui autobuz transport persoane, a fost agresat în staţia de autobuz Faleză sud (bd. 1 Mai vechi). Patrula de siguranţă publică deplasată la faţa locului a stabilit faptul că, în timp ce se afla în staţie, un grup de tineri, cu vârste de aproximativ 15 ani, a decuplat butonul de urgenţă al uşii din spate al autobuzului, iar când conducătorul auto s-a dus la aceştia, a fost lovit cu pumnul în zona feţei. Persoana vătămată nu a fost transportată la spital”, potrivit IPJ Constanţa.
Poliţiştii efectuează cercetări în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri