Caută
Close this search box.

”Viorica Dăncilă e cel mai potrivit candidat pentru președinția României, iar recunoașterea sa internațională devine tot mai amplă” (Sputnik)

Viorica Dăncilă

Site-ul rus de știri Sputnik relatează în termeni extrem de laudativi deplasarea premierului Viorica Dăncilă în Statele Unite, despre care susține că a fost un ”remarcabil succes internațional”.

”Premierul Viorica Dăncilă și-a valorificat excelent vizita în SUA printr-o întrevedere cu preşedinta Camerei Reprezentanţilor din Congresul SUA, democrata Nancy Pelosi.”
Deci, Dăncilă a făcut un pas important, printr-o conexiune și cu tabăra democrată, cea mai apropiată ideologic de PSD. Din surse guvernamentale, aflăm că este prima întrevedere din ultimii 10 ani a unui înalt demnitar român cu preşedintele Camerei Reprezentanţilor”, își începe relatarea Dragoș Dimitriu, jurnalist la Sputnik.
În final, autorul arată:

”Încheiem cu aceeași constatare: pe zi ce trece se dovedește că am avut dreptate, în ciuda atacurilor mass media, iar Viorica Dăncilă este cel mai potrivit candidat pentru președinția României – iar recunoașterea sa internațională devine din ce în ce mai amplă”, conchide autorul articolului din Sputnik, dedicat vizitei în SUA a premierului Viorica Dăncilă. (foto Economica.net)

2 răspunsuri

  1. Se joaca batiushka de la Sputnik cu PSD si cu soarta Romaniei ceva de speriat !
    Au învățat alde Dragnea &Co kazaciok-ul rusesc la perfecție. Cand te lauda Rusia ori ai râie si râde de tine,, ori ai deja ghearele lor strânse delicat in jurul gatului tău…
    Ghita, cât a stat la Belgrad n-a pierdut timpul !
    Pentru protecție, a vândut FSB-ului rusesc multe și pe multi.

  2. Luati-o la voi si spalati-va pe cap cu ea daca este atat de valoroasa,ati face in sfarsit ceva bun ptr.noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri