Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă, la unison cu Tudorel Toader. Codruţa Kovesi nu este potrivită să fie procuror-.şef european!

Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că este total de acord cu ce a transmis Tudorel Toader în scrisoarea în care ministrul Justiţiei anunţă de ce consideră că Laura Codruţa Kovesi nu este potrivită pentru funcţia de procuror-şef european.

„Este adevărat. Regulile privind procedura de selecţie a procurorului european trebuie respectată de toate statele membre. Sunt întru totul de acord cu ce a spus Tudorel Toader. Nu are nimeni ceva personal cu doamna Kovesi. Atâta timp cât asupra unei persoane, indiferent care este, planează anumite acuzaţii, ele trebuie lămurite. De aceea ministrul Justiţiei a avut acea reţinere. De aceea nu am propus, Guvernul nu a susţinut. Al doilea aspect este legat informaţiile din spaţiul public legat de modul cum s-a desfăşurat preşedinţia rotativă ”, a afirmat Viorica Dăncilă.

„Noi nu am spus susţineţi sau nu pe cineva. Mai mult în COREPER pentru faptul că România are un român printre candidaţi, toată procedura va fi condusă de Finlanda. Încă o dată se încearcă prin dezinformare să se creeze o imagine negativă şi nu e corect pentru că informaţiile sunt preluate de alte 27 de state membre, România deţinând Preşedinţia rotativă”, a completat şeful Executivului, conform Mediafax.

2 răspunsuri

  1. Iti vine si sa razi si sa plangi! Asupra Laurei Kovesi ar plana nu stiu ce aberatii scornite chiar de ei asa ca…nu e compatibila cu inalta functie! In schimb,DRAKNEA ,care deja era condamnat in prima instanta ,era f f compatibil,ce mai cel mai grozav presedinte de partid,sef al camerei…..etc!Drept e ca,vazandu-l dupa gratii,unde ii era locul de multa vreme,au sarit pe el ca sacalii pe un cadavru(e drept Dragnea este si el acum un cadavru politic),,i-au indepartat si pe apropiatii si aparatorii lui cei mai apropiati!Sa vedem ce mai urmeaza.S-ar parea ca linia psdului nu se schimba …dramatic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri