Caută
Close this search box.

Acuzații grave la o creșă din Gorj. Educatoare bănuite că sedau copiii

Copiii dintr-o creșă din judeţul Gorj ar fi fost sedaţi, ca să stea liniştiţi. Acuzaţia este lansată de o mamă. Femeia a mers la poliţie şi a depus o plângere oficială. Ea susţine că două educatoare i-ar fi dar fetiţei ei sirop, ca să o adoarmă.

Situația revoltătoare a fost semnalată la singura creșă din orașul Bumbești-Jiu. Mama unei fetițe în vârstă de 2 ani și 3 luni s-a speriat după ce micuța avea stări de somnolență inexplicabile deși dormea ore bune la creșă. Chiar o angajată i-ar fi spus că educatoarele obișnuiesc să le dea copiilor un sirop care să-i adoarmă. Este vorba de Romergan, medicament care se eliberează numai cu rețetă și este folosit ca sedativ.

Femeia a depus plângere împotriva a două educatoare și a mers cu fata la analize. Rezultatele vor veni de la Institutul Mina Minovici abia peste o lună.

Între timp, la creșă, anchetatorii fac cercetări într-un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului. Anchete vor mai fi demarate de astăzi și de Primăria Orașului Bumbești-Jiu și de Inspectoratul Școlar Gorj.

Până acum, atât educatoarele cât și asistentele medicale au negat acuzațiile. La creșă, sunt înscriși 15 copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri