Caută
Close this search box.

Aici le place să se lăfăie şefilor PSD. Resort de lux în Insulele Maldive!

PSD

Unde se duc unii dintre membrii PSD să se lăfăie atunci când îşi iau liber de la desfiinţat statul de drept din România. În Insulele Maldive!

Una dintre pasiunile cehului Smejc a fost cumpărarea unei insule în arhipelagul Maldivelor și amenajarea unei stațiuni de lux, după cum scrie publicația americană Forbes, într-un review al destinației de vacanță.

În 2010, Jiri Smejc a cesionat Velaa de la guvernul din Maldive pentru o perioadă de 50 de ani. În acel moment, pe insulă erau doar arbusti si pomi de papaya.

Toate materialele pentru amenajarea resortului de pe insulă au fost aduse din străinătate – lemnul din Borneo, piatra din deșerturile iordaniene, ghivece de flori din Indonesia si şezlongurile din Italia. Chiar şi pomii au fost aduşi din insulele invecinte.

O noapte de cazare în resort costă între 1500 de dolari pentru o cameră în extrasezon si 30.000 de dolari pentru o noapte într-un apartament de 4 camere, într-o rezidenţă privată, în timpul sezonului.

Potrivit surselor G4Media.ro, mai mulți lideri PSD și-au petrecut în ultimii ani vacanțele în stațiunea de lux controlată de Smejc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri