Caută
Close this search box.

Anchetă dezastruoasă în cazul Răzvan Ciobanu. Mașina târâtă cu tractorul, urme distruse, 5 droguri, detalii omise sau ascunse!

Designerul Răzvan Ciobanu a murit într-un accident cumplit. Se pare că el a pierdut controlul volanului și a intrat în mai mulți copaci. Accidentul s-a produs între localitățile Năvodari și Săcele din județul Constanța.

Rezultatele rapide ale autopsiei au arătat că designerul Răzvan Ciobanu era drogat în momentul în care a avut loc accidentul. La cinci din cele 13 substanțe testate, rezultatele au fost pozitive. Printre acestea, amfetamină și cocaină. Rezultatele finale vor veni abia peste trei săptămâni.

Polițiștii care au ajuns primii la locul accidentului au încercat să sune la ultimul număr din telefonul lui Răzvan Ciobanu, însă abonamentul nu era plătit. Totuși, distinșii polițiști nu puteau suna și de pe .. alt telefon ???

Din cele arătate la o importantă televiziune de știri, în seara de marți, am remarcat între altele că:

Mașina a fost ridicată de la fața locului prin TÂRÂRE de către un tractor, cam ca pe la începutul secolului trecut!

Piesele mașinii, care ar fi trebuit studiate bucată cu bucată pentru a se vedea cum și în ce poziție puteau ajunge, pentru a se stabili TRASEUL EXACT al mașinii, atârnau pe jos și câdeau din mers (târâre)!

După airbag-ul din dreapta, părea că în mașină ar fi fost 2 persoane! Nu s-a vorbit nimic pe tema aceasta. Și nici pe variante, plauzibilă, că Răzvan Ciobanu nu s-ar fi aflat la volan!

Nu a studiat nimeni poziția tuturor pomilor prăbușiți în jurul mașinii (Range Rover), unul dintre aceștia fiind căzut cât se poate de ciudat undeva, în fața mașinii, într-o poziție în care nu se știe dacă Rover-ul l-ar fi putut atinge !

Multe detalii pierdute în legătură cu piesele mașinii, traiectoria lor, pozițiile copacilor care nu ar fi căzut oricum etc etc, toate acestea nefiind clarificate în niciun fel de către anchetatori, care au refuzat să coopereze cu presa … Secretomanie absurdă și tembelă, în vreme ce ancheta se face mai rău ca în anii 1900 ! (foto Constanța NEWS)

Un răspuns

  1. Ce sa mai comentam? Acesti semianalfabeti,militieni,care efectueaza anchetele,lucreaza dupa manuale scrise de insusi Lenin, la scolile de 6 luni, au profesori, nepoti de-a lui Lenin ! Generalii de tip Postelnicu nu au disparut din militia romana. Rezultatele se vad in catastrofele de anchete care le fac si care se bazeaza doar pe sifoneala. Probe ioc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri