Caută
Close this search box.

Anchetatorii exclud varianta sinuciderii în cazul accidentului lui Răzvan Ciobanu

Varianta sinuciderii este exclusă în acest moment în cazul lui Răzvan Ciobanu, au declarat reprezentanții Poliției Constanța.

Potrivit unor imagini difuzate de Antena 3, după accident mai mulți săteni ar fi mers la fața locului, de unde ar fi luat din mașina creatorului de modă mai multe lucruri găsite, printre care o bibile și sticle cu alcool.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Constanța, Andreea Munteanu, în urma cercetărilor s-a stabilit că autoturismul ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp și ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă. Mașina a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști, unde din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

 

Șoferul a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust.
Anchetatorii au verificat locul producerii accidentului, dar și interiorul mașinii și toate au relevat că în momentul producerii accidentului Răzvan Ciobanu era singur în autoturism.
Reprezentanții Poliției Constanța au adăugat că se va face necropsia, dar va fi expertizată tehnic și mașina condusă de Răzvan Ciobanu.
„Necropsia efectuată de medicii legiști va stabili dacă șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe. Expertiza tehnică auto va fi efectuată pentru a se stabili condițiile tehnice în care s-a produs accidentul și va oferi informații suplimentare privind dinamica accidentului”, a mai spus Munteanu.
Purtătorul de cuvânt al Poliției Constanța a precizat că este exclusă variante unei sinucideri a designerului.
„Având în vedere datele preliminare privind dinamica accidentului, în special configurația drumului unde s-a produs, varianta unei sinucideri vehiculată pe rețele de socializare ori canale de informare media nu poate fi luată în calcul la acest moment. De asemenea, precizăm faptul că, întrucât șoferul a fost găsit în exteriorul autoturismului, concluzia preliminară formulată a fost că acesta nu ar fi purtat centura de siguranță”, a adăugat Andreea Munteanu, potrivit Mediafax.
La momentul accidentului, Răzvan Ciobanu circula cu viteză mare.
În acest caz a fost deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă.
Accidentul rutier în care a murit creatorul de modă Răzvan Ciobanu s-a produs luni dimineață pe DJ 226, la intrarea în localitatea Săcele, dinspre orașul Năvodari.
Accidentul a fost anunțat la 112 la ora 7.15, de către un fermier care a trecut prin zonă. Reprezentanții Ambulanței Constanța au declarat corespondentului Mediafax că Răzvan Ciobanu a murit cu câteva ore înainte de a fi găsit lângă mașină de către localnicul care a dat alarma la 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri