Caută
Close this search box.

Andreea Raicu se strâmbă când e întrebată ce crede despre faptul că România are un premier ca Viorica Dăncilă

andreea raicu

„Tu ești mândră că premierul României este o femeie?” – a fost întrebată Andreea Raicu, în emisiunea „În fața ta”, de la Digi24, în contextul în care s-a declarat „o feministă cu niște limite”.

„Aș fi mândră dacă premierul României sau premierul oricărei țări ar fi o femeie capabilă și care merită să se afle în acea poziție”, a răspuns Raicu. „E minunat ca femeile să ajungă în asemenea poziții, dar în același timp e important să și știe ce fac acolo”, a adăugat Andreea Raicu.

Întrebată cum i se pare doamna Dăncilă, ea a mărturisit că în ultima vreme nu a mai fost atât de conectată la ceea ce se întâmplă în clasa politică.

„Cred că o femeie poate să facă foarte multe lucruri, dar nu trebuie să le facă pe toate. Până de curând am fost acea femeie independentă, care poate să facă absolut tot, care vrea să facă absolut tot, pentru a demonstra că poate.

Ajunsesem să fiu un bărbat în corp de femeie. Nu cred că e ok să se întâmple asta, pentru că până la urmă sunt femeie și îmi doresc să fac lucrurile pe care le face o femeie.

E important ca o femeie să nu uite să fie feminină, blândă, empatică, să nu dea cu pumnul în masă gândindu-se că e singurul mod în care se pot impune”, a explicat Andreea Raicu ce înseamnă pentru ea a fi „feministă cu niște limite”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri