Caută
Close this search box.

Atac devastator la șeful FR Fotbal: „Politicul te-a pus pe tine, nesimțitule!”

frf

Unul din cei mai valoroși arbitri pe care i-a avut vreodată România, Adrian Porumboiu, fost finanțator al prim-divizionarei FC Vaslui și decorat cu Ordinul ”Meritul Sportiv” în 2008, a avut o replică usturătoare pentru Răzvan Burleanu, ales președinte al Federației Române de Fotbal încă de pe când avea 29 de ani, în 2014 și era venit de la Federația Română de minifotbal.

Astfel, Răzvan Burleanu a avertizat că România riscă să piardă dreptul de-a găzdui partide din cadrul Europeanului din 2020. De asemenea, echipele de club din țara noastră ar putea fi excluse din competițiile continentale, toate aceste probleme fiind cauzate de implicarea politicului în sport. Adrian Porumboiu, fost președinte al echipei FC Vaslui, i-a transmis lui Burleanu că a ajuns șef la „Casa Fotbalului”, datorită oamenilor politici.
„De acum, toate lucrurile devin sinistre. Am văzut ce a spus domnul președinte, cu ghilimele la președinte și domn. Spunea că România va fi scoasă din competițiile europene de către FIFA și UEFA dacă se implică politicul. Păi, băi nene, nu ți-e rușine? Nu te-au pus serviciile și politicul? Ce dracu’? E incredibil! Prostește lumea! Eu am crezut că poate fie om și să evolueze. E un om rău. Am rămas stupefiat! Cât de negru să fii în cerul gurii? Și când l-am auzit și ieri când a spus de implicarea politicului… Păi, politicul te-a pus pe tine, nesimțitule! Dâncu de la Cluj!” (foto Fanatik)

2 răspunsuri

  1. Nu te elimina nimeni din nimic, dar cand inventezi votanti, asociatii, centre de excelenta, echipe de 8 jucatori, centre de copii si juniori cu 6 copii, care au cate un vot, ca si campioana nationala numai de intruziune politica nu e vorba, ci de escrocherie pur si simplu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri