Caută
Close this search box.

Atenţionare meteo de la ANM: Cum va fi vremea în noaptea de Înviere

atentionare ANM

Meteorologii ANM anunță cod galben de ploi cu descărcări electrice și vijelii în mare parte din țară, în intervalul 27-28 aprilie.

25 de județe din România vor fi vizate de vreme urâtă, marcată de averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi pe suprafeţe mici căderi de grindină.

”În intervalul menţionat, în cea mai mare parte a ţării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi pe suprafeţe mici căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15…25 l/mp”, au transmis meteorologii.

Aceştia anunţă că astfel de fenomene vor fi mai frecvente în după-amiaza zilei de sâmbătă (27 aprilie) şi pe parcursul nopţii de sâmbătă spre duminică (27/28 aprilie) în jumătatea de vest a ţării şi pe arii mai restrânse în celelalte regiuni, iar duminică (28 aprilie), local, cu precădere la deal şi la munte, precum şi în regiunile nordice, nord-estice şi centrale, potrivit News.ro.

Totodată, meteorologii ANM au emis o avertizare cod galben, valabilă de sâmbătă, de la ora 15.00, până duminică la ora 4.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri