Caută
Close this search box.

Băsescu: Dacă aș fi șef de stat nu aș avea somn pentru că Republica Moldova nu are securitatea asigurată

traian băsescu

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat duminică, la Chișinău, că dacă ar fi șef al statului ”nu ar avea somn” pentru că Republica Moldova ”nu are securitatea asigurată”. 

„Dacă într-o noapte visează urât Putin ce poate face singură Republica Moldova? Deci apelul meu nu este unul demagogic. Dacă aș fi șef de stat nu aș avea somn cu RM, nu aș avea somn pentru că țara nu are securitatea asigurată. Faptul că scrie în Constituție că suntem neutri nu impresionează pe nimeni în ziua de azi, mai ales că știm foarte bine că atunci când întrebi cu cine se învecinează Federația Rusă, răspunsul este «cu cine vrea ea»”, a declarat Traian Băsescu, la Chișinău, acolo unde PMP și-a prezentat programul pentru alegerile europarlamentare.

”Misiunea pe care ne-o asumăm ca europarlamentari, noi PMP, este să contribuim de la Bruxelles la procesul de reunificare a țării. Sigur România rămâne principalul jucător din acest punct de vedere, trebuie să accelereze procesul de acordare a vizelor, să mai simplifice la legea cetățeniei”, a mai spus Traian Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri