Caută
Close this search box.

Bomba lui Becali. FCSB se supune ”Regelui” Hagi

Gigi Becali a anunțat, în mod foarte hotărât și serios, că vrea să îl aducă pe Gică Hagi antrenor la FCSB. Iar asta nu e tot! Latifundiarul din Pipera nu dorește să-l aducă pe “Rege” singur la vicecampioana României, ci împreună cu Ianis Hagi, căpitanul formației FC Viitorul Constanța.

“Golul înscris de Ianis cu noi contează, dar el poate să marcheze și la CFR Cluj. Dacă înscrie Ianis și câștigă Viitorul la Cluj, atunci o să dansăm amândoi pamporea în vestiar la Arena Națională, atunci când o să iau campionatul. Eu îmi doresc să dansez cu Ianis la anul. Eu asta vreau! Obiectivul meu este să îl iau pe Ianis la Steaua, dar să văd dacă pot.

Mi-a mai trecut prin cap un gând, dar nu vreau să spun că o să explodeze totul. Mă gândeam să dansez cu Gică și cu Ianis pamporea la final de sezon, la Steaua. Eu la asta mă gândeam. Nu vreau să se supere Gică, dar eu la asta m-am gândit. El joacă cu Achim, cu Ganea, cu Calcan… și echipa joacă foarte bine“, a spus Gigi Becali la Pro X.

Nu este prima dată când Gigi Becali anunță că îl dorește pe Ianis Hagi la FCSB.Patronul vicecampioanei României s-a arătat dispus să plătească 3 milioane de euro în schimbul atacantului de la FC Viitorul Constanța, iar gruparea antrenată și finanțată de Gică Hagi să păstreze 30% dintr-un viitor transfer al lui Ianis Hagi. După socotelile lui Gigi Becali, fosta campioană a României ar încasa în jur de 16 milioane de euro pe atacant, deoarece el speră să îl vândă cu o sumă uriașă pe viitor.

Hagi, supranumit ”Regele”, este manager la FC Viitorul Constanța din septembrie 2014 și a reușit să câștige cu echipa sa titlul în sezonul 2016 – 2017. Pe parcursul carierei, fostul mare internațional român a mai antrenat echipe precum Galatasaray, Poli Timișoara, Bursaspor, echipa națională a României și FCSB. Pe vicecampioana României a pregătit-o în perioada iulie 2007 – septembrie 2007 și a stat pe banca tehnică în 11 meciuri. FC Viitorul Constanța a terminat la egalitate cu FCSB, scor 1-1, meciul jucat în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1 Betano. (foto FANATIK)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri