Caută
Close this search box.

Călin Popescu Tăriceanu îşi doreşte ca Liviu Dragnea să rămână liber

călin popescu Tăriceanu

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a declarat, vorbind despre alegerile prezidentiale, că îşi doreşte ca Liviu Dragnea să rămână un om liber căci niciunde în Europa civilizată „cineva care se ocupă de alegeri şi care mobiliează electoratul la alegeri nu ajunge să fie condamnat pentru asta”.

„Eu în primul rând îmi doresc ca Liviu Dragnea să fie şi să rămână liber, pentru că în nicio ţară în Europa civilizată, cineva care se ocupă de alegeri şi care mobiliează electoratul la alegeri nu ajunge să fie condamnat pentru asta, aşa cum i s-a întâmplat lui. În al doilea rând, şi el şi eu am spus, şi este un bun prilej să repet că am discutat împreună despre viitoarea candidatură din partea coaliţiei şi am hotărât că după alegerile pentru Parlamentul European vom redeschide subiectul ca să hotărâm cum procedăm”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Întrebat ce va face ALDE dacă PSD va decide să aibă candidat propriu la prezidenţiale şi dacă partidul pe care îl conduce va susţine această variantă, Tăriceanu a răspuns: „Vom discuta aceste lucruri, după alegerile pentru Parlamentul European. În momentul de faţă suntem pe terenul supoziţiilor şi nu vreau să alimentez aceste supoziţi pentru că ele ar crea speculaţii care nu ne-ar fi de folos”.

Reamtim ca vineri liderul PSD Liviu Dragnea a declarat la Craiova, întrebat fiind dacă va candida la alegerile prezidenţiale că dacă o să aibă posibilitatea fizic (adică dacă nu va fi condamnat la închisoare) se va mai gândi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri