PNL lansează campania online #NimicEstiTuChallenge. Românii sunt invitați să se filmeze și să posteze un mesaj pentru Liviu Dragnea, pe conturile personale de Facebook.

”Liviule, ne dai iarăsi în judecată? Ți-am cumparat din nou domeniul”, îl întreabă Pavel Popescu, coordonatorul campaniei online a PNL pe liderul PSD.

În urmă cu două săptămâni, PSD a deschis două procese împotriva liberalilor, din cauză că aceștia au înregistrat pe numele PNL domeniul de internet romaniameritamaimult.ro. Odată accesat, domeniul afișează mesajul ”Error 20-20, PSD not working”, după care se redirecționează către pagina de Facebook a PNL.

Un bărbat din Suceava, unde Dragnea face baie de mulţime, i-a dat o lecţie: Eu nu dau mâna cu hoţii

După episodul de la Suceava, în care liderul PSD l-a jignit pe unul dintre participanţii la întâlnirea electorală, spunându-i că e un „nimic”, PNL a înregistrat domeniul de internet ”nimicestitu.ro”, care se redirecționează către pagina de internet a campaniei PNL.

„Toți românii sunt invitați să se filmeze și sa-și posteze următorul mesaj pentru Liviu Dragnea, pe paginile personale de Facebook:

«”Eu nu sunt un nimic. Pe 26, votez! Și ai să vezi că nimic ești tu!”

Vă provoc să vă înregistrați cu acest mesaj, adresat lui Liviu Dragnea si să postați filmul pe paginile voastre de Facebook, cu hashtag #NimicEstiTuChallenge E timpul să scăpam de PSD. E timpul României»”, a declarat Pavel Popescu pentru Digi24.ro.

125 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here