Incredibil și extrem de periculos! Ceea ce se întâmplă acum pe aproape fiecare plajă a litoralului românesc pare mai degrabă desprins dintr-un film de acțiune, cu traficanți de droguri, pistoale și mult sânge! Zeci de pachete cu cocaină au fost aduse de valuri la mal, pe plajele litoralului românesc, din Năvodari până la Mangalia, până în prezent fiind vorba despre o cantitate ce depășește o sută de kilograme, arate surse din rândul anchetatorilor de la fața locului.

Potrivit unor surse judiciare, pachetele au fost găsite începând de vineri, pe diferite plaje de pe litoralul românesc, de oameni, aceștia alertând autoritățile.

Până acum nu a fost făcută (încă) o centralizare a pachetelor, dar primele informații arată că ar fi vorba despre peste 100 de pachete, care ar conține, fiecare, până la un kilogram de cocaină.

Drogurile ar putea proveni din același lot cu cele descoperit recent,e pe o barcă, la Sulina, mai arată sursele citate.

Polițiștii constănțeni avertizează oamenii din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, deoarece acestea pot conține droguri cu o concentrație foarte mare, peste 90%, ce pot pune în pericol viața.

„ATENȚIE! Conținut periculos! Avertizăm cetățenii din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunțe cel mai apropiat polițist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete. Acestea pot conține droguri cu o concentrație foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viața!”, se arată într-o informare a Poliției Constanța.

Polițiștii mai anunță că, în momentul de față, pe litoralul Mării Negre, este în derulare o amplă operațiune, într-un dosar de trafic de droguri, derulată de polițiști, polițiști de frontieră și jandarmi, sub coordonarea DIICOT.

Pe 29 martie 2019, procurorii DIICOT au adus la sediul central din Capitală saci întregi de cocaină găsiți într-o șalupă din Delta Dunarii, drogurile având o valoare estimată pe piață de 300 de milioane de euro. (foto Europa Liberă)

567 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here