Caută
Close this search box.

Carmen Avram, invitată la Antena 3 de Înviere, aberează pe teme politice

carmen avram

Carmen Avram a fost trimisă de PSD la Antena 3 în Sâmbăta Mare. Rezultatul: „Klaus Iohannis are un discurs de extrema-dreaptă.”

Carmen Avram, candidata nunărul doi de pe lista PSD la europarlamentare, l-a acuzat pe presedintele Iohannis ca are un discurs asemanator cu cel al extremei drepte. Ea a atacat apoi dur si PNL.

„Klaus Iohannis are un discurs care seamana foarte tare cu al extremei drepte din Europa. Impartim tara in doua tabere, oameni normali si oameni care tin cu PSD? Care e diferenta intre a imparti tara in aceste doua categorii si albi sau negri, de exemplu?”, a spus Carmen Avram.

Avram l-a atacar apoi si pe liderul PNL, Ludovic Orban.

„Poporul s-a intors dupa niste alegeri, in 2016, doar ca domnul Orban a tinut neaparat sa convinga poporul care s-a intors spre PSD ca nu e bine ce a facut. Si am vazut cum s-au imprastiat tot felul de injurii. Acum recent, un membru PNL spunea ca electoratul PSD este prost si sarac. Daca prin astfel de cuvinte si astfel de injurii crede domnul Orban ca va castiga si ca poporul va dori sa se intoarca spre PNL se insala. Cred ca domnul Orban este foarte optimist, cand spune ca va reusi sa infranga guvernul PSD si sa il schimbe prin alegeri anticipate.

Romanii vad foarte bine, chiar daca foarte multi dintre ei nu au vorbit pentru ca au fost atat de agresati verbal, si nu numai, de membrii PNL si USR. Romanii stiu foarte bine ce a facut guvernul PSD, lucrurile se vad, faptele sunt clare. Se simte in conturile romanilor, in puterea lor de cumparare, in ceea ce se vede pe teren. Romanii cred ca vor da curs faptelor si nu vorbelor si injuriilor, atunci cand vor decide. Din pacate, pentru ca PNL este un partid atat de vechi, care avea onoare pe vremuri, astazi nu are nici onoare, nici o platforma si faptul ca se coboara la acest nivel al limbajului… Domnul Orban spunea de curand ‘sa sarim cu parul la ei’, instigand si la violenta. Deci recurge la un astfel de limbaj… Cred ca, pe de-o parte, jigneste electoratul PNL, crezand ca asta il atrage de partea partidului, si pe de alta parte, PSD incearca sa pastreze acest limbaj plin de eleganta si sa aduca si fapte”, a mai spus Carmen Avram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri