Caută
Close this search box.

Ce a discutat Iohannis cu deținuții politici: „Lazăr mi-a amânat de patru ori eliberarea. Este un om lipsit de cultul umanității”

iohannis

S-au încheiat consultările cu președintele Klaus Iohannis de la Cotroceni. 

Fostul deținut politic, Marian Iancu a declarat: „Am fost amânat de patru ori nejustificat. În legătură cu Lazăr eu nu am știut  cine e procuroul. Când am văzut la telefon că au prezentat cei de la Antena 3 lista cu deținuții politici, m-am uitat și eu, însă acest omc este lipsit de cultul umanității, neavând posibilitatea să putem sta de vorbă”.

Lovitură surprinzătoare dată de PSD, care a venit la consultările de la Cotroceni cu doi dintre deținuții politici de la Aiud.

Ioan Muntean și Marin Iancu, alături de deputatul Eugen Nicolicea, au format delegația Partidului Social Democrat.

„Să ştiţi că mă bucur că v-au trimis pe dumneavoastră. O să mai vorbim câteva minute după”, a spus şeful statului în debutul întâlnirii cu delegaţia PSD.

Cei doi au fost victime ale lui Augustin Lazăr în penitenciarul de la Aiud.

După PSD, şeful statului ar urma să aibă discuţii cu delegaţia ALDE, de la ora 12,00, însă reprezentanţii acestei formaţiuni au anunţat deja că nu vor participa la consultările de la Cotroceni.

Joi, preşedintele Iohannis a avut consultări cu reprezentanţii PNL, USR, PMP, UDMR şi cei ai grupului minorităţilor naţionale.

La finalul consultărilor, Iohannis a declarat că toţi cei care au participat la aceste discuţii au îmbrăţişat ideea organizării unui referendum.

„Toţi au îmbrăţişat ideea organizării unui referendum. (…) Toţi au fost de acord că oamenii trebuie încurajaţi să participe la referendum”, a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri