Caută
Close this search box.

Ce-i urează românii lui Liviu Dragnea înainte de termenul de luni, de la Înalta Curte

dragnea

Liviu Dragnea a scris pe Facebook o postare, după mitingul de la Craiova:

Le mulțumesc din suflet celor peste 45.000 de olteni care au venit ieri să îi susțină pe primii 15 candidați ai PSD pentru alegerile europarlamentare. A fost o după amiază pe care nu o voi uita. Le-ați arătat tuturor adversarilor că legătura dintre PSD și cetățenii români nu poate fi tăiată. Ne-ați încărcat cu energie, pe mine și pe candidații PSD.

Care este răspunsul internauţilor:

Oana Ciausu jegule acolo au fost adunați asistatii sociali din jud Dolj si pers angajate în instituțiile publice(amenintati ca daca nu o sa vina isi pierd locul de munca)

Mardar Neculai Culiță Da ai mărit pensiile celor apropiați, pensiile politicilor mulți care n-au muncit și n-au facut nimic pentru tara asta care ca plătește vouă toate salariile si pensiile speciale Nu va gîndiți la săracii pensionari care au muncit 30 ,40 de ani cu sudoare în țară . .

Dragos Munteanu trebuia sa pui la bataie seminte bulgaresti,prajite :))!!!ca asa se poarta la craiova :)))!!!ai tinut oamenii aia fara bautura si flamanzi acolo….:)))

Dragos Munteanu la targovisteee cu tinee bulangiuleeeee Dragneaaaaa!!!!dc nu te plimbai asa si la Sibiu sau in ardeal maaaaaa???te.ai dus unde toti sunt ca tine,tarani prosti adica :))!!!acolo unde prinde vrajeala comunista :))!!!te asteptau oamenii ca pe ceausescu :)))!!!la beci cu tine sclavulee!!!

Daniel Gafton Cu cita parsivenie te dai victima dar de fapt aburești lumea cu tomatele.vrajeala câștigul vostru vine de afară la bani putini nu din România sa plătești țăranul romin. Pe romin dacă puteți săi înfometați ca săi puteți avea mereu la mina de la votare l…See More

Andrei Cosmin 45.000???La ce meci v-ati uitat?O fi fost vreun derby?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri