Caută
Close this search box.

Cel mai așteptat film al anului a avut premiera în România. Record de încasări în SUA

Filmul ”Avengers: Endgame” a strâns 60 de milioane de dolari în prima zi în care a fost lansat, joi, fiind cea mai mare sumă în acest domeniu.

De altfel, potrivit CNN”Avengers: Endgame” a bătut recordul deținut de Disney cu ”Star Wars: The Force Awakens”, care a adunat 57 de milioane de dolari în seara lansării din 2015.

Disney a mai anunțat că previziunea sa ”prudentă” este că ”Avengers: Endgame” va aduna în total în prima săptămână de difuzare 300 de milioane de dolari, depășind astfel seria precedentă, “Avengers: Infinity War”, care a strâns 258 de milioane de dolari în prima săptămână.

Avengers: Endgame”, cu Brie Larson, Winston Duke, Karen Gillan, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan în distribuţie, este ultimul din franciză.

Regizat de fraţii Anthony şi Joe Russo, filmul reia povestea după evenimentele devastatoare din „Avengers: Infinity War” (2018). Universul este în ruină, iar cu ajutorul aliaţilor rămaşi, Răzbunătorii, care au supravieţuit atacului Thanos, restabilesc ordinea.

Al 23-lea film din universul Marvel, „Avengers: Endgame” urmează lungmetrajelor „The Avengers” (2012), „Avengers: Age of Ultron” (2015) şi „Avengers: Infinity War” (2018).

Filmul ”Avengers: Endgame” este deja apreciat de criticii internaționali, având un scor de 96 % pe site-ul specializat Rotten Tomatoes.

Avengers: Endgame” a avut premiera în cinematografele din România joi, 25 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri