Caută
Close this search box.

Cioloș, ironic la adresa lui Dragnea: „Orice om îi este teamă că-i fură PLUS aragazele”

Dacian Cioloș a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj ironic referitor la ultimele declarații ale șefului PSD, Liviu Dragnea, după ce acesta a susținut că Alianța 2020 vrea să-i lase pe oameni fără frigidere și aragaze, dacă va câștiga alegerile.

”Orice om îi este teamă că-i fură PLUS aragazele. Frigiderele le ia USR, ca să nu mai rămână #Nimic”, a scris Dacian Cioloș, pe Facebook.

Discursul lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a susținut, vineri la Botoșani, că Alianța 2020 vrea să desființeze dreptul la proprietate, dacă va câștiga alegerile.

„Vor să desfiinţeze dreptul la proprietate. Oamenii pot vota cu ei, e o ţară liberă. Dacă nu mai vreţi case, terenuri, maşini, frigidere, aragaze, e în regulă. Dar trebuie să votaţi în cunoştinţă de cauză. Ce au mai zis? Că vor să adopte OUG să aresteze toţi pesediştii. Dom’le, este şi asta o opţiune. Se pare că fasciştii de dinainte încep să fie invidioşi, nici ăia nu au făcut-o aşa, pe faţă. Au mai zis, de asemenea, că nu sunt de acord cu programul de dezvoltare locală şi trebuie desfiinţat, au şi cerut public şi oficial în Parlament să se desfiinţeze acest program“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri