Caută
Close this search box.

Cum a reacţionat Rareş Bogdan la anunţul falimentului Realitatea Media

rareş bogdan

Rareș Bogdan, intrat recent în politică după mulți ani de presă la Realitatea TV, a reacționat exploziv când a auzit informația referitoare la intrarea societății Realitatea Media în faliment. „Am sperat până în ultima clipă că e o glumă de 1 aprilie”, a mărturisit acesta.

Rareş Bogdan, fostul realizator al emisiunii „Jocuri de putere” de la Realitatea TV, în prezent candidat al PNL la europarlamentare, a aflat despre falimentul Realitatea TV când se afla în direct, la o emisiune difuzată în direct, online, Mădălin Ionescu Show.

„Nu vreau să cred. Sunt 7 ani de viaţă pentru mine. Eu am sperat până în ultima clipă că e o glumă de 1 aprilie. A confirmat Cozmin? O să-l sun şi eu în pauză. Mi se pare groaznic. Înainte de campania electorală, este o lovitură groaznică.

Înseamnă că vom asista pentru prima dată în istoria alegerilor din România la momentul în care toată presa va juca într-o singură direcţie. Realitatea TV a fost alternativa. Are publicul ei, a însemnat altceva. E o mizerie de nedescris şi o mare, mare lovitură dată presei”, a declarat Rareş Bogdan.

Fostul realizator TV a afirmat că, după emisiunea în care se află, va merge la Realitatea TV, pentru a fi alături de foştii colegi. Rareș Bogdan s-a mai referit şi la „Realitatea Plus”, scrie site-ul Stiripesurse. Este vorba de o licenţă care ar putea fi folosită dacă CNA retrage licenţa Realitatea TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri