Caută
Close this search box.

Dăncilă i-a spus premierului chinez că vrea un centru de medicină tradiţională orientală în România

Dăncilă

Viorica Dăncilă a avut, la Duborvnik, o întrevedere cu premierul chinez, Li Keqiang, căruia i-a vorbit despre interesul părții române pentru implicarea unor companii chineze în proiecte de tip PPP și pentru deschiderea unui centru de medicină tradițională chineză în România, conform unui comunicat al Guvernului.

Premierul român a avut o întrevedere bilaterală cu premierul R. P. Chineze, Li Keqiang, în marja Summit-ului Șefilor de Guvern ai formatului cooperării 16+1 / Europa Centrală și de Est – R. P. Chineză., care s-a desfășurat la Dubrovnik.

Potrivit sursei citate, au fost abordate teme de interes ale agendei bilaterale, în contextul aniversării, în anul 2019, a 70 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre România și Republica Populară Chineză, și a 15 ani de la stabilirea Parteneriatului Amplu de Prietenie și Cooperare.

Șefii celor două Guverne au exprimat angajamentul de a continua de o manieră pragmatică, deschisă și eficientă, dialogul politic, proiectele de cooperare și contactele interumane, în domeniile consacrate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri