Caută
Close this search box.

Daniel Barbu, fostul șef AEP, audiat la DNA

Daniel Barbu, fost preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente, a ajuns miercuri dimineaţă la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a fi audiat în dosarul în care Mircea Drăghici, trezorierul PSD, este acuzat de delapidare.

Acesta a fost audiat câteva zeci de minute de procurori. „Nu pot să mă pronunţ cu privire la aceste lucruri”, a spus Barbu la ieşirea din sediul DNA.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus, luni, extinderea urmăririi penale faţă de Mircea Drăghici, trezorier al Partidului Social Democrat, cu privire la săvârşirea unei alte infracţiuni de delapidare.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii de la Secţia de combatere a corupţiei notează în ordonanţă că, în calitate de trezorier al unui partid, având atribuţii de gestionare şi administrare a bunurilor şi fondurilor băneşti aparţinând formaţiunii politice respective, suspectul ar fi dispus scoaterea din patrimoniul partidului a unui autoturism de lux (marca Mercedes Benz model GLE 350 Coupe) cu o valoare de 324.800 lei, fără încasarea contravalorii acestuia la momentul înstrăinării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri