Caută
Close this search box.

Demisia lui Toader a fost acceptată de Dăncilă și trimisă la Cotroceni

tudorel toader

Demisia lui Tudorel Toader de la Ministerului Justiției a fost acceptată de premier, vineri, și trimisă președintelui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Joi, Tudorel Toader a declarat că îşi va exercita atribuţiile de ministru al Justiției până la numirea unui nou titular al portofoliului:

“Cunosc faptul că până la publicarea în Monitorul Oficial a decretului de numire a noului ministru al justiţiei, îmi revine obligaţia asigurării continuităţii activităţii la nivelul Ministerului Justiţiei” – a spus Toader, joi.

Premierul a trimis miercuri preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de revocare din funcţie a ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

PSD l-a propus în locul acestuia pe deputatul Nicolicea.

Ministrul Tudorel Toader a discutat mai mult de o oră cu Dăncilă despre demisia sa

Ministrul Tudorel Toader a avut, joi, o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă, cu care a discutat despre plecarea sa de la conducerea Ministerului Justiției. Discuția a durat mai mult de o oră, iar la plecare ministrul Justiției nu a făcut declarații de presă.

Întâlnirea a avut loc după ce preşedintele executiv al PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat miercuri că Eugen Nicolicea va fi propunerea Partidului Social Democrat pentru funcţia de ministru al Justiţiei în locul lui Tudorel Toader.

Dăncilă a spus că urmează să aibă o discuţie cu actualul ministru al Justiţiei şi că aşteaptă demisia din partea acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri