Caută
Close this search box.

Deplasare de 15.000 km! Cu cine joacă România finala Fed Cup dacă trece de Franţa

Naționala feminină de tenis a României și-a aflat posibila adversară din finala Fed Cup! Meciul Australia – Belarus, jucat spre orele dimineții la Antipozi s-a decis abia după partida de dublu, până atunci scorul fiind egal, 2-2. La dublu s-au aflat pe teren aceleași jucătoare care au evoluat și în jocurile de simplu. Perechea Ashleigh Barty-Samantha Stosur pentru Australia le-a învins pe Viktoria Azarenka şi pe Aryna Sabalenka la Belarus, scor 7-5, 3-6, 6-2. În cazul unei calificări în finală, România va juca în deplasare în Australia!

Distanța aeriană de la București la Sydney este de 15.230 km, iar până la Melbourne de 14.960 km!

La australience omul cheie a fost Ashleigh Barty, care și-a câștigat ambele meciuri la simplu, învingându-le atât pe Azarenka, cât și pe Sabalenka. Veriga slabă a echipei de la Antipozi a fost veterana Samantha Stosur, 35 de ani, ea cedând în fața ambelor jucătoare din Belarus. Ashleigh Barty este foarte greu de învins pe suprafețe dure și tocmai de aceea s-a jucat pe hard, pentru ca numărul 9 mondial în acest moment să se simtă confortabil.

Interesant este că pentru bookmakeri echipa Belarus era favorită înainte de startul confruntării, cu o cotă de 1,65, față de 2,25 pentru Australia. Însă Aryna Sabalenka nu a reușit să îi facă față lui Barty, care a jucat aproape perfect și a pus lejer la respect cea mai bună rachetă a Belarusului. Mai mult Sabalenka a întâmpinat dificultăți și cu veterana Samantha Stosur, pe care a învins-o greu, cu 2-1 la seturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri