Caută
Close this search box.

Directive pentru blocarea voturilor diasporei? Rareș Bogdan îl vede pe Meleșcanu pasibil de puşcărie!

meleşcanu

Fostul om de televiziune și actualul candidatul PNL nr.1 pentru alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, a trimis, duminică, un mesaj pentru ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, în contextul votului românilor din 26 mai.

Rareș Bogdan susține că Teodor Meleșcanu ar fi dat directive în minister pentru a bloca românii din diaspora să voteze la alegerile europarlamentare, ce sunt programate a avea loc pe 26 mai.

„Îi atrag atenţia lui Teodor Meleşcanu. Domnule Meleşcanu, sunteţi om în etate, aşa se spune la noi în Ardeal, nu vă petreceţi sfârşitul vieţii în puşcărie, nu blocaţi votul diasporei. Ştiu ce vreţi să faceţi, ştiu ce faceţi în consulate, ştiu ce directive aţi dat în minister, nu o să-i blocaţi pe români să voteze. Diaspora va vota şi va vota cu partidul care are şanse să îngenuncheze PSD. Şi ăla este doar PNL”, a declarat Rareș Bogdan.

Fostul om de televiziune i-a trimis, duminică, un mesaj și președintelui Klaus Iohannis, asigurându-l că PNL susține referendumul pentru justiție promovat de șeful statului. (foto Fanatik)

Un răspuns

  1. Asta trebuia bagat de mult timp la sapa ,lopata si tarnacop de pr vremea cand a afirmat MApN (el fiind ministru) este o anexa a MAE. Nu are rost sa vorbim despre uzurparea in forma continuata a atributului constitutional din art 91 dezvaluita INTERNATIONAL de Vatican VIZITA PAPEI NU O STABILITI VOI CI DE NOI SI PRESEDENTIE urmata la scut timp de sesizarea lui Orban in instanta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri