Caută
Close this search box.

DOSARUL BELINA Sevil Shhaideh, sacrificată de Dragnea, ajunge în faţa instanţei

Sevil Shhaideh

Curtea de Apel Bucureşti a decis că probele au fost corect administrate în Dosarul Belina, caz în care este judecat fostul vicepremier Sevil Shhaideh, actual consilier al premierului Viorica Dăncilă. Instanţa a dispus începerea judecăţii. Decizia este definitivă.

Curtea de Apel Bucureşti a menţinut aseară o decizie similară dată de Tribunalul Bucureşti la începutul acestui an. Concret, magistraţii au respins contestaţiile formulate de Sevil Shhaideh, Adrian Gâdea, fost preşedinte al CJ Teleorman şi fost deputat PSD, Ionela Stoina, fost director în cadrul Ministerului Dezvoltării şi Mariana Sandu Gheorghiu, angajat la Oficiul de Cadastru din Alexandria.

Dosarul Belina a fost trimis în judecată pe 27 iunie 2018, iar de atunci a fost în faza de Cameră Preliminară, în care se verifică legalitatea sesizării instanţei, legalitatea administrării probelor şi efectuării actelor de urmărire penală.

Acuzaţiile din acest dosar au legătură cu modul în care s-a făcut transferul Insulei Belina şi a Braţului Pavel din administrarea Apelor Române către Consiliul Judeţean Teleorman şi, ulterior, modul în care cele două obiective au fost concesionate către societatea Tel Drum, informează jurnalistul Ionel Stoica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri