Caută
Close this search box.

Dragnea la România TV despre Iohannis: Băsescu mai avea momente de omenie, cu Ponta se mai putea discuta, cu ăsta nu

klaus iohannis

Liviu Dragnea a lansat luni seara un nou atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, despre care spune că este mai rău decât Traian Băsescu – „care mai avea momente de omenie” – sau decât Victor Ponta – „cu ăla se mai putea discuta, cu ăsta nu”. 

„Iohannis e mai rău şi mai duşmănos decât Băsescu. Nu credeam că o să spun vreodată aşa ceva. Băsescu mai avea, rar, momente de omenie, de dialog. Aici nu există aşa ceva. Cu ăsta nu se poate discuta. Acest om are doar porunci şi cereri. Ori ca el, ori nu se face. În 4 ani jumate, în afară de manipulare, incitare de proteste, la dezordine socială, blocarea Guvernului, ură, discordie, ce a făcut? E un om care a adus deservicii României. Nimic în extern, merge şi tace la toate întâlnirile. Omul minte. Unde a văzut că noi oprim oamenii să vină la vot, când doarme pe drumul între Bucureşti şi Sibiu?“, s-a întrebat Liviu Dragnea.

Şeful PSD a prezicat că el încurajează ieşirea oamenilor la vot. „Le-am spus tuturor colegilor mei ca prim obiectiv să aducem oamenii la vot. Mie numai un nesimţit poate să îmi reproşeze aşa ceva, când eu am fost condamnat politic că am adus oamenii la vot. Oamenii trebuie să vină la vot, cât mai mulţi, să decidă în cunoştinţă de cauză“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri