Caută
Close this search box.

Dragnea, primele declarații la ÎCCJ: Sunt TOTAL nevinovat

dragnea

Liviu Dragnea a dat declarații în fața judecătorilor cu privire la dosarul angajărilor fictive. Liderul PSD susține că nu a făcut presiuni asupra nimănui și este total nevinovat.

”Nu am coordonat sau controlat activitatea DGASPC. Nu se afla în subordinea mea, ca șef al CJ, potrivit legii. Atribuțiile de coordonare le avea colegiul director și secretarul județului. De aceea aceste aspecte , astfel cum am arătat anterior, în declarația dată primei instanțe, erau prevăzute de dispozițiile legale, astfel că nu a fost necesar a emite eu că presedinte al CJ o dispoziție de delegare.

Îmi mențin declarația dată anterior și cea de la confruntare. Așa cum am spus și la fond sunt total nevinovat nu am avut cunoștință de faptul că doamnele Botorogeanu și Stoica nu ar fi mers la serviciu. Nimeni nu mi-a spus niciodată că aceste două doamne nu merg la locul lor de muncă.

Nu am cerut nimănui și nu am făcut presiuni asupra niciunei persoane pentru a le menține pe cele două în funcție”, a declarat Dragnea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat, luni, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a fi audiat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri