Caută
Close this search box.

Dragnea şi avocaţii vor boicota luni şedinţa de judecată de la Înalta Curte

liviu dragnea

Dragnea și avocații lui vor boicota luni ședința de judecată. Judecătorii anunțaseră că este ultimul termen Nici Dragnea, nici avocații săi nu se vor prezenta la termenul de luni, în procesul în care a contestat condamnarea de 3 ani și șase luni primită în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, spun surse din anturajul șefului PSD.

Nu este exclus ca Dragnea să fie chiar plecat din țară, din motive medicale, susțin aceleași surse. El ar avea deja o trimitere pentru o a doua opinie, la o clinică privată din străinătate, însă nu este clar în acest moment dacă va părăsi țara sau nu.

La termenul din 18 aprilie, judecătoarele din completul de 5, de la Curtea Supremă, le-au pus în vedere avocaților să vină pregătiți pentru a-și susține pledoariile finale. Dragnea ceruse prin avocați, la termenul din februarie, să fie audiat.

La termenul din 18 aprilie s-a îmbolnăvit subit și nu s-a prezentat. În schimb, a doua zi, l-a pus pe Iordache să conteste la CCR completurile de 3. Unul dintre aceste completuri de la Înalta Curte l-a condamnat anul trecut la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

CCR a amânat pentru 19 aprilie discuția privind sesizarea lui Iordache pe completurile de 3 de la Curtea Supremă. Asta după ce falanga PSD de la CCR era pregătită să dea o soluție în favoarea lui Dragnea încă din 10. Culmea falsificării adevărului, Petre Lăzăroiu, judecătorul-raportor pe speța care-l interesează pe Dragnea, și-a motivat graba luării unei decizii tot pe motiv că se oprează la șale, ca Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri