Caută
Close this search box.

Dragnea spune că nu l-a auzit până acum pe Isărescu vorbind contra proiectului repatrierii aurului

dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că e bucuros că a fost votat în Camera Deputaţilor proiectul pe care l-a susţinut privind limitarea rezervei de aur a României din străinătate, subliniind că nu l-a auzit niciodată pe guvernatorul BNR Mugur Isărescu contestând acest proiect.

„Eu nu l-am auzit niciodată pe domnul Mugur Isărescu contestând acest proiect. Nu l-am auzit pe dumnealui. Sunt consilieri de la BNR care de-a lungul timpului au spus foarte multe prostii, foarte multe minciuni, propăvăduiau că în România nu va funcţiona programul de guvernare al nostru şi s-au înşelat. Când eu o să văd o poziţie oficială a BNR, exprimată de guvernatorul BNR, atunci să mă întrebaţi. Până atunci, este un proiect de lege pe care l-am susţinut, îl susţin, sunt bucuros că s-a votat şi să fie promulgat”, a afirmat Dragnea.

Întrebat în legătură cu faptul că punctul de vedere al Guvernului ar susţine că este neclar ce se întâmplă cu rezerva de aur atunci când ajunge în ţară, Dragnea a spus:

„Vă rog să întrebaţi Guvernul, care este foarte prolific la puncte de vedere”. „Este Săptămâna Mare, daţi-mi voie să urez să aveţi sărbători fericite şi dumneavoastră şi tuturor celor care ne urmăresc”, a mai spus Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri