Caută
Close this search box.

Dragnea: Tudorel Toader ne-a păcălit pe toţi. Dar sunt doi, nu e singur

liviu dragnea

Liviu Dragnea a lansat un nou atac la adresa lui Tudorel Toader luni seara.

Liderul PSD a susținut la România TV că Toader a ieșit în ianuarie și a ridicat tema ordonanțelor de urgență, nu s-a ţinut de cuvânt și astfel a păcălit partidul. Dar bănuieşte că Tudorel Toader nu a făcut-o de capul lui şi că sunt două persoane implicate.

„Eu am zis că nu mai vreau să discut, pentru că ne-am lăsat păcăliţi, tot partidul. Cred că domnul Toader ne-a păcălit, nu ştiu dacă o fi singur sau au fost doi. Încă nu ştiu. A făcut-o intenţionat, neintenţionat. Ieşi în ianuarie şi spui «vreau să adopt ordonanţa aia şi ordonanţa aia».

Eu eram plecat atunci, am auzit, nu a vorbit cu nimeni. Dar nu poţi să ieşi la începutul anului că adopţi o ordonanţă, ridici scandalul până la cer, stăm sub toate gloanţele, şi din ţară şi din străinătate, apoi vii şi spui la un moment dat «păi nu mai pot să adopt, că nu se justifică urgenţa». Şi atunci s-a şi generat un scandal inutil, s-a şi blocat dezbaterea în Parlament şi mulţi oameni zic: «dar, până la urmă, nu ăsta a fost planul?»”

Întrebat dacă, în cele din urmă cele două ordonanţe anunţate de ministrul Justiţiei vor fi adoptate, preşedintele PSD a spus: „Nu cred că se mai adoptă, s-a spus explicit că nu se adoptă”.

Dragnea a afirmat că ori propune premierul Dăncilă remanierea lui Toader în CEx, ori colegii săi vor veni cu propunerea.

„În ceea ce îl privește pe domnul Toader, procedura este foarte simplă. În CEx ori doamna prim-ministru propune sau ne anunță că vrea să îl remanieze, ori colegii din CEx spun că ar trebui să fie remaniat. Nu e o chestiune complicată. Eu nu o să propun să fie remaniat Tudorel Toader, ca președinte de partid”, a spus Liviu Dragnea.

Toader nu este nici al PSD-ului, nici al celor de la ALDE, ci „al poporului român”, Dragnea adăugând că îl respectă foarte mult pe ministru, dar nu atât de mult încât să discute toată emisiunea despre el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri