Caută
Close this search box.

FC Dinamo. După o cohortă de MERCENARI, în sfârșit un ”câine” pur-sânge a devenit director general. Mult succes!

În sfârșit! După oameni care nu prea aveau treabă pe la Dinamo, umblând peste tot pe unde se dădeau ceva bani, precum (să fim sincer!) Adrian Mutu, Daniel Stanciu,  Alexandru David sau chiar ”celebrul” vameș Dinu Gheorghe, iată un gest de normalitate în grădina ”câinilor roșii”. Consiliul de Administrație al lui Dinamo 1948 SA a decis luni numirea lui Bogdan Bălănescu în funcția de director general al clubului din Ștefan cel Mare.

Cariera lui Bogdan Bălănescu se identifică, efectiv, cu fotbalul dinamovist! Și numai cu acesta, nu și cu alte cluburi, cum e cazul deloc iluștrilor săi predecesori. Chiar între foști dinamoviști, precum Ionel Dănciulescu, a existat obiceiul perindărilor pe la alte cluburi (vezi cazul Farul și nu numai).

Așadar, de peste 20 de ani la Dinamo, organizator de competiții al Centrului de Copii și Juniori, reprezentant al clubului la Liga Profesionistă, secretar general al clubului și în multe alte funcții, Bogdan Bălănescu (44 de ani) a ajuns acolo unde îi era locul. El a declarat pentru www.fcdinamo.ro că obiectivul la Dinamo nu poate fi decât revenirea echipei în fruntea fotbalului românesc, acum – grație mercenarilor care au tot condus clubul – Dinamo zbătându-se în zona deloc performantă a play-out-ului Ligii I.

”Onoare și performanță sunt cuvintele prin care aș defini această provocare din viața mea. Îmi doresc, la fel ca toată suflarea dinamovistă, să readucem echipa în prima linie a fotbalului. E normal să-ți impui acest obiectiv, fie că ești jucător, antrenor, conducător sau suporter. Doar cu sprijinul suporterilor noștri putem reuși și sunt convins că Mircea Rednic va forma o echipă competitivă pentru fotbalul adevărat, pentru tribune pline și pentru tot ce înseamnă Dinamo”, este mesajul noului director general al clubului, transmis prin intermediul site-ului oficial.

Mult succes, Bogdan Bălănescu! Îl meriți din plin, ca și Dinamo. (foto GSP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri