Caută
Close this search box.

După ridicarea permisului lui Claudiu Manda, şeful Poliției Rutiere ar fi la un pas de demitere

olguţa vasilescu

Șeful Poliției Rutiere ar fi fost luat în vizor de ministrul Internelor, Carmen Dan, pentru situațiile repetate în care demnitari ai PSD au fost amendați pentru depășirea vitezei, potrivit unor surse din MAI, citate de B1 TV. Carmen Dan ar încerca să-l demită pe șeful de la Rutieră, chestorul Florentin Brăcea, pentru că i-ar face probleme cu colegii din partid.

Informațiile apar în contextul în care senatorul PSD, Claudiu Manda, a rămas fără permis, după ce a fost prins de polițiști în timp ce conducea cu 125 de km pe oră în localitate.

Claudiu Manda a rămas fără permis 90 zile după ce a fost prins conducând cu 125km/h în localitate

Soțul Olguței Vasilescu a fost sancționat cu o amendă de 1.305 de lei și suspendarea permisului pentru 90 de zile.

”Știu că domnul Brăcea deja este într-o procedură avansată de destituire din funcția publică. Eu știu că domnul Brăcea, în opinia doamnei Carmen Dan, nu corespunde acestei funcții.

În opinia mea, da. Au declanșat o procedură de cercetare disciplinară cu încălcarea unor reguli de drept. Mai multe lucruri are în componență această poveste, dar un lucru este simplu: domnul Brăcea și-a făcut datoria, își face treaba și probabil că deranjează”, a spus Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC), într-o intervenţie telefonică la postul B1TV .

Întrebat dacă poate confirma că întreaga discuție care îl are în vizor pe Florentin Brăcea a pornit de la scandalul plăcuțelor de înmatriculare anti-PSD, Coarnă a răspuns: ”Da, de acolo a plecat. Domnul Brăcea a tratat acea situație în limitele legii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri