Caută
Close this search box.

Emmanuel Macron, decizie RADICALĂ, după incendiul de la Catedrala Notre-Dame

Campania electorală europeană a preşedintelui francez Emmanuel Macron este suspendată pentru moment după incendiul de la Catedrala Notre-Dame, a declarat Nathalie Loiseau, politician francez, care deschide lista partidului lui Macron în această campanie, relatează Reuters.

„Toţi trecem printr-un moment de tristeţe extremă. Lista „Renaşterea” este o parte integrantă a acestui moment de unitate naţională. Prin urmare, suspendăm campania până la noi ordine”, a scris Loiseau pe contul său de Twitter.

Partidul LREM, condus de preşedintele francez Macron, a intitulat lista candidaţilor pentru alegerile europarlamentare de luna viitoare „Renaşterea”.

Un incendiu a izbucnit, luni seară, la Catedrala Notre-Dame din Paris, care a fost evacuată, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de site-ul cotidianului Le Figaro. Incendiul a izbucnit la ora 18.50 (19.50, ora României) la o sursă a sistemului de încălzire al Catedralei Notre-Dame.

Catedrala romano-catolică Notre-Dame din Paris, situată în Arondismentul 4 al capitalei Franţei, a fost construită în perioada 1163-1345 în stil gotic. Catedrala este unul dintre monumentele emblematice ale Parisului.

Pompierii au stins incendiul de la Catedrala Notre Dame din Paris, după ce s-au luptat cu focul timp de nouă ore, a anunţat marţi brigada de pompieri din Paris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri