Caută
Close this search box.

Fanii au venit la apartamentul lui Gabriel Tamaș cu torțe și artificii

tamaş

Gabriel Tamaș a fost eliberat din arest, iar fanii i-au făcut o surpriză de proporții: au venit în fața apartamentului său pentru a sărbători decizia tribunalului.

Fundașul român apare emoționat când îi vede pe suporterii lui Hapoel Haifa, în fața blocului. Au fost torțe și chiar și artificii pentru cel care e considerat cel mai bun stoper din istoria clubului. Acesta a făcut un gest prin care și-a transmis atașamentul față de club.

Cele şapte zile în care a stat în spatele gratiilor l-au marcat profund pe Tamaș. Acesta a recunoscut că nu mai avea mult până să intre în depresie. ”În primul rând, vreau să le mulțumesc avocaților mei, soției mele, celor de la Hapoel Haifa, patronului și colegilor”, a spus românul.

Fotbalistul român a anunțat și când ar putea reveni pe teren, din punctul său de vedere. ”Vreau să le mulțumesc și gardienilor care s-au purtat cu mine foarte frumos. Jos pălăria pentru ei! Nu m-au lăsat să intru în depresie. Din punctul meu de vedere, aș reveni de mâine pe teren”, a mai spus Tamaș, conform DigiSport.

Gabriel Tamaş a fost arestat în urmă cu o săptămână în Israel, după ce a fost prins de polițiști conducând cu 205 km/h, se afla sub influența alcoolului și avea și persmisul suspendat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri