Caută
Close this search box.

Fantastică încleștare! Meci fenomenal pe drumul spre finala de vis. Felicitări fetelor noastre!

Le felicităm, oricum, pe minunatele noastre fete, chiar dacă au pierdut dramatic, în setul decisiv al meciului decisiv, pe teren străin!

România ar fi meritat să se califice, PENTRU PRIMA OARĂ ÎN ISTORIE, ÎN FINALA FED CUP, echivalentă cu cele 3 finale de Cupa Davis jucate de Ilie Năstase și Ion Țiriac în anii 1969 (0-5 la Cleveland, cu SUA), 1971 (2-3 la Charlotte, cu SUA) și 1972 (2-3 la București, tot cu SUA)! Acum, la feminin, va fi la Brisbane, Australia – Franța.

România – Franța 2-3, la Rouen,așadar pe teren străin, cu cele 2 puncte aduse de marea, inegalabila Simona Halep.

Simona Halep și Monica Niculescu au întâlnit pe Garcia și Mladenovic, două sportive formidabile care au în palmares, atenție!, un titlu de Grand Slam cucerit împreună. Garcia/ Mladenovic au câștigat la dublu, la Roland Garros, în 2016 și au jucat finala la US Open în același an.

Mai mult, Mladenovic și Garcia au jucat împreună și în finala Fed Cup din 2016. Cele două au pierdut meciul cu Karolina Pliskova și Barbora Strycova, scor 5-7, 5-7. A fost meciul decisiv în urma căruia Cehia a câștigat al cincilea turneu de Fed Cup în ultimii 6 ani.

De asemenea, Simona Halep şi Monica Niculescu au trecut de franţuzoaicele Caroline Garcia şi Kristina Mladenovic în sferturile turneului de dublu de la Montreal, din 2016, când fetele noastre au câștigat cu 6-4, 3-6, 10-8. Pe atunci, Halep și Niculescu au pierdut finala turneului canadian, în fața rusoaicelor Vesnina și Makarova.

Meciul propriu-zis a fost unul absolut fantastic! De fapt, nu se pot găsi cuvinte pentru el. Evoluția scorului și jocul, de ambele părți, au fost fabuloase! Simona și Monica au înfruntat două câștigătoare de Grand Slam, la ele acasă, într-o atmosferă infernală.

S-a ajuns la o situație uluitoare: 2-2 la partide, 1-1 la seturi în partida decisivă și 2-2 la game-uri!!! O egalitate perfectă și un suspans uriaș! la acest scor în decisiv, 2-2, Simona servește și revine, de la 0-40, câștigând game-ul pe loviturile ei ! Se vede că Simona dă totul pentru această confruntare de Fed Cup, exact așa cum ne-a spus înainte de meci. (foto Sport.ro)

Simona Halep, Monica Niculescu – Caroline Garcia, Kristina Mladenovic 5-7, 6-3, 4-6.

 

3 răspunsuri

  1. Daca tot vreti sa transmiteti o informatie (corecta), inversati scorurile din primele doua seturi (a fost 7-5, 3-6)

  2. Scorurile primelor două seturi sunt prezentate corect, ca și acela al setului trei. Remarcați faptul că perechea Halep/Niculescu este scrisă prima, astfel încât nu puteam trece 7-5 la primul set (cum sugerați dvs) de vreme ce setul a fost pierdut de Halep și Niculescu, așadar scorul lui fiind 5-7, cum în mod corect a fost scris. De asemenea, setul al doilea, fiind câștigat de românce, nu putea fi trecut decât sub formA 6-3, nu 3-6 !
    Vă mulțumim pentru feed-back.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri