Caută
Close this search box.

Fed Cup: Buzărnescu, criticată după eșecul cu Garcia

Mihaela Buzărnescu a părut depășită de miza meciului cu Caroline Garcia (3-6, 3-6), din semifinala Fed Cup dintre Franța și România. Cristian Tudor Popescu susține că atmosfera din tribune a apăsat prea mult pe umerii lui ”Miki”.

”S-ar putea spune că Simona s-a hrănit cu forța formidabilei galerii galbene românești, în vreme ce Mihaela s-a speriat de zgomot. Fanii au fost peste cei ai francezilor”, a spus Tudor Popescu, pentru Digi24.

Franța – România Fed Cup | Irina Begu poate juca în locul Mihaelei Buzărnescu

Pentru ziua decisivă de duminică, sunt șanse mari ca Begu să joace în locul Mihaelei Buzărnescu. Chiar și Florin Segărceanu, antrenorul nejucător al României, a anunțat că există varianta ca o jucătoare să evolueze în două meciuri.

”Nu aş fi vrut să fiu la o asemenea alegere, dificilă şi pentru echipa noastră de a o alege ori pe Mihaela, ori pe Irina, ori chair pe Monica Niculescu. Vom vedea. Acelaşi lucru este valabil şi în echipa Franţei, se poate auzi ideea de a o băga pe Alize Cornet, dar eu personal nu ştiu nimic”, a spus Virginia Ruzici, pentru Digi Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri