Caută
Close this search box.

Fetele de la Olimpia nu fug niciodată de greutăți. Dimpotrivă!

Fetele de la Clubul Sportiv Olimpia București nu dau înapoi în fața greutăților! Dimpotrivă. Le ridică și le înving, de fiecare dată.

Conform forului continental de haltere, echipa națională feminină a României s-a clasat, la Campionatele Europene de la Batumi, din Georgia, recent încheiate, pe un foarte onorant loc 3.

La această performanță, o contribuție semnificativă au avut componentele secției de haltere de la CS Olimpia București. Elena Andrieș a dominat categoria de greutate de 49 de kilograme, cucerind toate cele trei medalii de aur puse în joc, același lucru întâmplându-se și la 64 de kilograme, unde Loredana Toma a devenit triplă campioană continentală. Ea a fost secondată de Irina Lepșa, care a adus în palmares două medalii de argint și una de bronz.

La 71 de kilograme, Bianca Molie a mărit bilanțul cu o medalie de argint și una de bronz.

În total, sportivele legitimate la CS Olimpia București au obținut, la Campionatele Europene din Georgia, 11 medalii, dintre care 6 de aur, trei de argint și două de bronz, la care se adaugă și podiumul din clasamentul pe națiuni.

Antrenori fetelor noastre sunt tot de la Olimpia București: Constantin Urdaș, Doru Agache și Adrian Ionescu.

Felicitări CS OLIMPIA, felicitări președintelui clubului, reputatul și experimentatul om de sport Gheorghe Iordachefelicitări Loredana Toma și tuturor celorlalte !
Așa se arată mândria de a fi român: 6 medalii de aur, 3 de argint și 2 de bronz, la o competiție de asemenea anvergură. (foto Observator)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri