Protestele anti-PSD de la Iaşi au băgat spaima în Liviu Dragnea şi liderii partidului social-democrat.

După discursuri, păziți de jandarmi și de bodyguarzi, liderii PSD s-au baricadat o vreme în clădirea Teatrului Luceafărul, apoi s-au grăbit să părăsească zona. Sute de protestatari încercau să ajungă la ei, să le ceară socoteală.

Liviu Dragnea și-a anulat mitingul programat în fața teatrului, apoi a cerut informaţii despre situaţia tensionată de afară.

Aflând că mulțimea furioasă nu se risipește, PSD-iștii au luat decizia să plece, sub protecția jandarmilor. Un microbuz a tras la scară, iar Dragnea a sărit de pe scările teatrului direct în microbuz, susţine Grigore Cartianu. Nu l-a mai durut nici coloana vertebrală, a uitat de hernia de disc.

Dragnea s-a grăbit să intre primul în mașină, în huiduielile mulțimii. Viorica Dăncilă și alți PSD-iști, unii dintre ei miniștri, au urcat şi ei în mare grabă în microbuz.

În haosul creat, maşina era cât pe ce să plece fără secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu. Norocul lui că a fost observat de unul dintre bodyguarzi, care a oprit mașina.

FOTO: RTV.net

Așa a fost recuperat, in extremis, de bodyguarzi Codrin Ștefănescu, care altfel ar fi fost obligat fie să se refugieze din nou în clădirea teatrului.

32 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 3 =