Caută
Close this search box.

Halep despre colaborarea cu antrenorul Daniel Dobre și rezultatele obținute în SUA

„E meritul lui că am jucat atât de bine!” nu ascunde Simona satisfacţia angajării lui Daniel Dobre ca antrenor. „Sunt foarte mulţumită de ceea ce am jucat în America”, adaugă Halep, care nu are regrete că a irosit şansa de a recâştiga locul 1 mondial.

La a treia colaborare cu Simona Halep după 2014 şi 2017, Daniel Dobre este, începând cu a Miami Open, pentru prima dată antrenor full-time al Simonei.

„Da, m-a ajutat foarte mult si sfatul lui a fost foarte bun la fiecare meci. Faptul că am jucat atât de bine într-o perioadă atât de scurtă cu el a fost meritul lui şi chiar îi mulţumesc că a venit” – a declarat sportiva la întoarcerea acasă.

Cu 6 victorii în 8 meciuri disputate în dubla Indian Wells-Miami, dar fără victorie contra unei adversare din Top 15 mondial, Halep nu regretă primul meci pierdut, semifinala cu Pliskova de la Miami, care i-ar fi readus poziţia de lider mondial cedată pe 27 ianuarie:  „A fost foarte bine, sunt foarte mulțumită de rezultat, de felul cum am jucat. A fost o deplasare reuşită.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri